• Conferinte

Conferinte

Stimati Parteneri,

Cand toti ceilalti ofera mai putin, noi va oferim mai mult.Stim cat de mult inseamna pentru dumneavoastra raportul pret / calitate, cand vine vorba despre servicii. De asemenea, stim si care sunt asteptarile dumneavoastra atunci cand organizati un eveniment. Acesta este motivul pentru care dorim sa va convingem ca ”Business Center Rusca“ in cadrul Complexului Hotelier  Rusca din Hunedoara, va ofera cea mai buna alegere pentru organizarea unor evenimente profesionale. Facilitatile  oferite de Complexul Hotelier Rusca, sunt: Conditii de cazare in cadrul hotelului la standarde europene; Pachet “Business Day“- meniuri masa, meniuri coffe break si meniuri finger food,  Internet wireless in tot hotelul; Posibilitati de relaxare si petrecere a timpului liber. Parcare supravegheata.  Business Center Rusca  ofera posibilitatea organizari de evenimente corporate: conferinte, seminari, simpozioane, intalniri sau prezentari diverse. Salile au acces  la lumina naturala si dotate cu mobilier adecvat si dotari tehnice (videoproiector, ecran proiectie, flipchart), acces internet wireless, aer conditionat.

  • Sala Huniazilor -160 /180  locuri ……………Tarif  500 Euro / zi
  • Sala  Rusca -50/70 locuri …………………….....Tarif  300 ron / zi ………100 ron /ora
  • Sala Cavalerilor-20/30 locuri………………......Tarif  200 ron / zi ……… 75 ron/ora

1
2
3

Orice calatorie de afaceri sau eveniment organizat in cadrul Complexului Hotelier Rusca poate deveni un prilej de bucurie, in special datorita importantei turistice a zonei. Astfel, partenerii, colegii sau angajatii dumneavoastra se vor bucura de clipe unice, de excursii pe care nu le vor uita, in locuri consacrate prin traditie, istorie si frumos.Excursii optionale: Se asigura transportul, accesul la obiectivele turistice si ghid.

  • Traseul 1: Castelul Corvinilor, Parcul Dendrologic Simeria;
  • Traseul 2: Cetatea Devei, Parcul Acvatic Aqualand Deva;
  • Traseul 3: Manastirea Prislop , Cetatea si Manastirea Colt;
  • Traseul 4: Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Biserica Densus, Rezervatia de zimbri din Hateg.                                             

 Informatii-rezervari :  Tel. +40 254 717 575 Email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.